The Next Chapter Begins.




Snart smäller det!! Imorgon ska jag och en kompis gå på Twilight och New Moon kvällen på Söder.
Hoppas att filmerna är värda att kolla på!! :D
Men det antar jag... ;P


Jimmy Choo.

hallå bloggen.
Idag blev det shopping dag med pappa och så klart var vi oxå på H&M som typ dom flesta andra. jag köpte en jacka och ett linne. pappa köpte typ ett par skor, byxor, tröja, och ganska mycket mer.

Nu kollar jag på den nyaste Bring It On filmen. det började ganska bra hoppas att den fortsätter vara det....

Hare Bäst, PUSS <3 

hemma.

Nu är jag hemma efetr att ha kollat på handbolls träningen. (kollat för att jag är förkyld) men jag vill vara frisk som en nöt kärna tills i morgon för då äre dax för PINK konsert med mor min. ska bli jätte kul!

I morgon är det ju tisdag och då blire sovmorgon till halv 12. YES!!!
Ska fortsätta titta på tv.

Hare Bäst, PUSS <3

Söndag.

Veckan är slut och en ny börjar i morgon. Och då blir det 5 veckor kvar till jul lovet och 6veckor till min födelsedag. :)

Om 1 ½ timme börjar man jobba och slutar vid 7. jobbar inte så länge men man får ju pengar. På morgonen har jag inte gjort så mycket utan bara varit, jätte skönt. 

Och nästa vecka, den 15 november, börjar äntligen serien Bones igen efter sitt sommar avbrott och det var så jävla spännande i sista avsnittet man längtar och längtar!!!

Hare Bäst, Puss <3

Förkyld.

Hallå hallå,

Igår efter skolan åkte jag till stallet i Sorunda och red, Matilda kom och väntade på mig när jag var klar kom storebror och hämtade och och vi skulle köpa mat, såklart blev det pizza ingen orkade laga mat. Jag och matilda hade film kväll och vi kollade på Idol, äntligen åkte Rabhi ut ur Idol, Och sen blev det Djävulen bär Prada och Hannah Monana filmen och sen blev det en till film tror jag men jag kommer inte i håg vilken det var och vi gick och la oss vid 6 på morgonen.

Och vaknade vi klockan 1 och då åt vi upp chipsen som var kvar från i går och sen åt vi upp glassen som också från i går det var vår brunch.

nu kollar jag på vem som får gå vidare till final i körslaget och det blev team ola och team stefans grattis till dom :) Team ola's andra framträdande när dom hade leende guld bruna ögon låten tyckte jag var lite gullig xD

Och sen börjar jag bli förkyld igen inte så kul jag som hade bara varit frisk i några veckor...
Ska kolla på nån film på 3an nu Hare Bäst, Puss <3


IIIIPHH! New Moon

Idag den 4 november släpps biljetterna till New moon uppföljaren till Twilight. Och alla Twilight fans är som galna! Ialla fall dom jag känner.

Jag fick ett sms av SF bio som sa att biljetterna finns att köpa, och ja vad ska man säga det var det ända jag tänkte på resten av dagen.... Men som tur är ska jag och en kompis på förpremiären av New Moon som går dagen före själva premiären, den 19 November. Det är Både Twilight och New moon på Bion då.

Så klart kommer nog att se New Moon flera gånger än den 19:e.  Och läsa böckerna fler än 3 gånger, vardera ;)
Herregud vad nördig man är xD

Fick tillbaka engelska provet i dag, Humm, Ett jäkla poäng från vg och om jag orkade skulle jag ta det..
Aja, vad ska man göra. Nu ska jag kolla på Tv lite.

Hare Bäst, PUSS<3

RSS 2.0