bok tips.

Jag läser nu en bok som heter Jag saknar dig, jag saknar dig!

En väldigt bra bok som är skriven av Kinna Gieth och Peter Phol och boken handlar om Tina, vars tvillingsyster har dött i en bilolycka. Tina gör sitt bästa för att orka med allt, men utsätts för mycket lidande och börjar så småningom tvivla på sin egen identitet.

Boken är verklighetsbaserad. Den då fjortonåriga Kinna Gieth förlorade sin tvillingsyster och skrev om det till författaren Peter Pohl, efter att ha läst hans bok Alltid den där Anette.

Boken belönades med Augustpriset för barn och ungdomslitteratur 1992, det första i den klassen.

Jag började läsa den i går och jag är snart klar med den och boken har verkligen fastnat.

Om du ska läsa den läs den helst inte i en buss eller på tåg om du inte har några problem med att gråta! (För det kommer du.)

 

Det ska komma en filmatiseringen av boken, med titeln förkortad till "Jag saknar dig", och den beräknas ha biopremiär vintern 2011.



fredag, en konstig fredag.

Har inte så mycket att säga utan att jag är så himla trött, så jag ska krypa ned till sängs.
Efter skolan var det träning i Skogås och man kände sig så där att träna, men det ska göras.
Vi var bara 6st (inkl. mig) på träningen idag och det känndes ju så där när vi är ca. 20 st i junior truppen...

Imorgon är det morgon träning (body combat) vid kvart i 10 :O sen bilprovning i barkaby med mamsen och bror.

Jag säger nu God natt och hörs en annan dag.




Tankarna är hos fam. Lindqvist ikväll, så ledsen... :(

teknik utvecklings redovisning i morgon, ångest...

Ah, imorgon är det då fredag som man hurrar över. Men fredag är också dagen som man brukar ha läxförhör och/ eller redovisningar. Så klart har jag båda, som säkert många har, redovisning muntlig om teknikutveckling, jag ska prata om Filippa Knutsson aka filippa K. Det ända jag vet om henne är att hon är mode designer... Och sen är det nått konstigt engelska förhör, som känns mer som ett prov, ett kapitel och alla ord i texten. Jag som inte har så bra när minne måste plugga minst 1h per dag i typ 4dagar ( okej jag kanske överdriver men jag har dåligt när minne iaf.) Och vi fick läxan i onsdags och jag hade ingen tid att plugga på onsdagen och idag har jag pluggat i minst 1h men jag kan ändå inte alla ord. Fan oxå jag gillar inte engelska B och inte den nya engelska läraren, har bara haft honom i typ 1 vecka ;p Aja, nu ska jag sova har ingen sov morgon i morgon... idrott första timmen. Tudeloo :)

jag älskar regn.

Det regnar som fan här eller jag vet inte om det regnar nu men det verkligen spöregnade när skolan slutade och fortsatte när jag skulle gå från bussen och hem. Så jag var helt dyngsur när jag kom hem. Det verkligen droppade från håret :p Men det var ändå ganska mysigt. Jag älskar regnet och att vara ute när det regnar. Konstig, jag vet. XD

vampire academy, I love! <3

Jag har fått några fler böcker till älsklings serier, vampire academy, house of night och the vampire dairies. Jag har så klart inte tappat twilight intresset men det är något med de 3 serierna som har fastnat. Om jag måste välja så blir det Vampire academy, helt klart. Det betyder Läs böckerna! Eller kolla om det finns på ljud bok ;p Näh nu ska jag sova, natti natt! :)

Pain. Grief. Gone.

Did you ever wonder what it would be like if you weren’t you anymore?  If you were suddenly gone how would your world react?  Whatever you imagined was wrong.  There’s nothing romantic about death.  Grief is like the ocean: it’s deep and dark and bigger than all of us.  And pain is like a thief in the night.  Quiet.  Persistent.  Unfair.  Diminished by time and faith and love. 


HTC Desire!

 I desire Desire. Köpte ny telefon i måndags, antagligen en HTC Desire :O , och jag älskar den :P


ensam.

Man kan känna sig så jävla ensam även om man har flera människor runt sig.


Citat.

"En av människans äldsta behov är att ha någon som undrar
   var man är när man inte kommer hem på kvällen."

Margret Meed.


Hell to the yeah!


Snart of to Astrid Lindgrens Värld men först äta och sätta sig på tåget, nu mera bussen, till sundbyberg där moster hämtar mig och sen of to Småland, där världen ligger.

Efter jag koom hem från Portugal har jag fått så jävla ont i halsen, jag hostar och hostar. Hoppas att jag blir frisk till måndag och tills nästa helg. Handbolls cup i göteborg med "nya" laget Skogås där jag spelar i nu.

Todeloo

1 vecka i Portugal, 1 vecka utan kläder. fortfarande inga kläder.

Har inte haft tillgång, och inte velat ha tillgång till dator, när jag var och stekte i Portugal förra veckan, kom hem i tisdags.
När jag packade mitt bagage förra veckan var man lika mycket bra i tid som vanligt, alltid dagen innan.
Jag tog med mig typ alla kläder som jag använder och 4 par skor, favvisar och lite finare sandaler i guld. Min bästa perfym, nya klänningen som jag köpte typ 2 dagar innan jag åkte och kamera laddare, träningskläder och spring skor. Ja det mesta.

Vi åkte till Arlanda, jag åkte med mamma, bror och moster, fast innan åkte vi till SF, Svensk Filmindustri i Solna där moster jobbar, och hämtade upp henne. Planet gick klockan 18 tror jag så man behövde ju inte gå upp tidigt iaf :)
vi chekade in och så när vi kom fram till Arlanda och allt gick bra tills vi kom fram till portugal och skulle hämta vårt bagage och mamma, moster och bror tog sitt bagage och där stod jag utan bagage. Först när dom stannade bandet fattade vi att min väska var borta. Vi gick och anmälde den och dom sa att dom skulle höra av sig om dom hittade väskan.

Några dagar senare ringde Arlanda och sa att dom inte hade hittat väskan över hela världen men bagaget hade registrerat sig att den flög från Arlanda men sedan försvunnit. Hur det nu kan komma sig...

Det kom inte fram under reseveckan och inte nu heller, så nu har jag typ inga sommar kläder eller skor, jag är väldigt glad att jag inte packade ned mina converse!
Och det bästa är att jag kanske inte får nåågon ersättning heller. Jävla bajs skit!

Är bara lite små arg på försäkringsbolaget och de som tappade bort mitt bagage! (men jag köpte skit snygga solbrillor i Portugal :D )

RSS 2.0