Innan dagen tar slut.

Födelsedagen tar till sitt slut. Innan ville jag säga tack till alla fina gratulationer och paket jag har fått under dagens gång. Även om rulltårtan blev platt så var den god och kladdkakan blev kladdig och kanelbullarna var de första jag bakat sen jag var liten, var de så goda. Gästerna verkade ha kul och nu ligger jag i sägen helt utmattad, kanske ska kolla på ett avsnitt av Kyle XY innan jag somnar. Hmm. Tack så mycket alla som har hjälpt mig att få en mycket bra födelsedags dag idag. Tack så mycket alla även de som inte var och firade mig personligen. Tack och god natt :D <3

grattis till mig....

... för jag fyller 17 år idag! :D Har fått än så länge en digital kamera - svart, tre nagellack - svart, lila och ljus blå. Nagellack dekerationer i tre olika färger. Sen körkorts böcker och kör lektioner. Snart kommer gästerna och då blire lasagne och fika :D Good bye <3

år 2010's julklappar.


översta raden f.v. Eclipse box, glee första säsongen, Dermalogica ansiktstvätt produkter, nagelkitt, Brauns epilator

andra raden f.v. två linnen (vitt och grått) ett par spring tights, presentkort på h&m och stadium, nessesär, schampo och balsam.

nedersta raden f.v. två tjocka leggins, en tunika svart. 

 ett rosa mobil skal ( till undersidan av mobilen)

 Två talvor

 Och ett par raggsockor som mormor har stickat till mig.


Tack för alla fina paket jag fick :D
fick några till när jag firade jul med pappa den 25 december dem kommer upp sen inkl. mina födelsedags paket :)

Hej svejs :D 
Imorgon fyller jag år grattis till mig :D

julafton, I love.

Idag är det ju julafton, mycket härligt :D Själv ska jag nu äta jul frukost hos mor min och vid två ska vi åka till sorunda och mormor och morfar och ha julafton med dem och moster och hennes blivande man. (Så klart oxå med mor och bror ) Ha lite jul mys öppna paket och äta julbord. Ja ha julafton. God jul på er alla. P.s. snart min födelsedag (27 december) d.s. :)

En bild från måndags kväll :)

 
Tog lite bilder i måndags kväll/natt. Har inte gjort någonting med bilden ska nog  Photoshopa den lite iaf. Det är en ängel som håller i ett ljus, jag tror att jag fick den när jag var liten. :)

Jullovets första riktiga dag.

Onsdagen den 22 December, första dagen ( den riktiga första dagen) på jullovet.
Har inte gjort nånting viktigt i dag, plockat in och ur diskmaskinen och hängt tvätten.

vaknade när mamma gick, runt 8, och jag kunde inte somna om så jag la mig i soffan och satte på en film medans jag åt frukost, jag kollade på filmen Killers som jag tyckte var ganska bra och sen vid lunch kollade jag på, så klart, Hannah Montana; The Movie. Fast än jag ville se Wild Child som är hos pappa.
Nu är det Jims Värld på tv6 och jag ska nog slumra lite i soffan innan jag ska gå ned till gymmet och träna Body Combat och innan jag ska springa lite på Cross Trainern.

Ska ned till bokhandeln och hämta ut min favorit bok series sista bok som kom till dem i går kväll. Kan inte vänta :D

I morgon ska jag och mami åka till Farsta och jag, som är alltid sist ute, ska köpa julklapparna till de som ska få. Har inte köpt en ända julklapp...

AJA, god natt :D

Mvg på teknikutveckling prov.

Gjorde teknikutveckling prov i fredags och fick tillbaka det i går.

så här skrev läraren om mitt prov;
14,0 MVG Du kan utförligt beskriva stegen och ditt eget arbete. Du kopplar utvecklingsarbete till företaget.
16,0 var max poäng.

Lite glad jag är!!! :D :D

Gleeeee :D


my homie...

Näh jag skulle bara säga att min granne Emma dansar såååååå FINT!!!! kanske lite för vuxet men men dagens ungdomar.....


Har tränat båda Body pump och Body Combat i morse direkt efter varandra ( 2 timmar täning på morgon kvisten.)
Pumpen började klockan halv 9, upp klockan 7 och äta, det blev en banan inte så bra. Sen kavrt i 10  var det Combat och så klart åt jag inget innan det passet heller... Så efter jag hade duschat var min mage väldigt prat glad. Det kändes som om jag skulle svälta ihjäl!

aja nu ska jag dj:a lite  mer åt Emma. Är inte så mycket dansare om jag ska säga det  själv.. Tudeloo!

Wherever I'll go.


Kärleksvisan.


3 december 2010

Äntligen december månad och "bara" 24 dagar tills min fördelsedag :)
Och nu när det är 3 December så kommer ju filmen the Twilight saga: Eclipse ut på dvd. Så klart kommer jag att köpa den när jag har råd.

Och den 7 december så kommer min favorit bok series sista bok ut i butikerna på engelska. den kommer jag att köpa direkt! sluten på serien och jag har längtat i typ över en månad för den här boken och jag har läst 5:e boken 2 ggr nu och det är dax att läsa 6e och sista boken. HAHA jag blir bara lite ivrig xD

Dax att gå till bara till fysiken på Cad timmen :P AJA, fysiken blir iaf klar x)

Hej svejs :)

RSS 2.0