Hos farbror plus familj.

Är i Avesta och hälsar på farbror plus familj.
Vi åkte i går och har sovit här en natt och snart ska vi dra vidare till farmor och farfar som bor i fågelsundet, mitt i skogen typ.

Dagens Plus- Ätar dag (= får äta vad jag vill! )
Dagens Minus- Mina solglasögon har gått sönder så jag måste köpa nya och jag har letat i olika affärer och jag hittar inte dom jag vill ha :(

Bye bye!

man är ju Bäst på att skriva inlägg!

Yes, jag får då pris i att vara den mest aktiva på blogg.se 
elr kanske inte...

Kommer inte skriva mkt nu heller för man har ju jobbat i snart 3 veckor på Nynäs Bostäder, upp klockan 5.45 och vara på jobbet kl. 7 och jobba till kl. 16 , puh!
Och nu ska jag gå och lägga mig och sova lite. Fast jag har en jävla geting i mitt rum som inte hittar till fönstret eller till dörren. Jag kommer inte våga somna. 

Kul att Billy och Robert är i de sista 3 som ska dansa solo för att få vara kvar i So You Think You Can Dance-tävlingen. Men killar behöver att åka ut ur den tävlingen för det är typ 3 tjejer kvar av 9 tävlande. 
Aja måste sooova!

Natti natti! :)        

Tell me what do you do when it all falls apart.

Igår skjutsade mamma mig till Söder där jag skulle få ansiksbehandling, pormask rengöring, gjorde ont som fan men jag stod ut. :)
Sen var det bara att åka hem och äta middag sen dra vidare till Torö, där en kompis, Matilda, bor. Hon hade liten fest och det var bättre än att vara hemma med pappa...

Jag var as tråkig så jag åkte hem vid typ 12 och gick och lade mig direkt i sängen och kollade på Criminal Minds fast jag somnade när det var sista reklam pausen så jag missade när dom tog mördaren, som jag redan visste vem det var :P 

Idag har pappa, M och T åkt till nån ö utanför nynäs, och tydligen "glömde" mig, jag tror att jag fick ta sista/ andra båten dit som går kl.12 och sen leta efter dom på den jäkla ön och sen åkta hem med båten som gå kl. 15.
Jag säger bara Tack, men Nej Tack! Om dom drog utan mig får dom väl vara utan mig.
Blir bara "lite" förbannad på pappa och M. Bajas på er!!!

Tudeloo!


RSS 2.0