Mysig midsommar afton med mammi.

På midsommar afton var jag med mamma och vi firade inte midsommar så mycket.
Vi blev bjudna på midsommar lunch hos Mohlins, gamla vänner. Det var sill, potatis, köttbullar, prinskorv som lunch och efterrätt blev det glass och jordgubbar. Det var väldigt gott och väldigt trevligt :)
Jag och mamma kom hem runt 17. Medans mamma satt vid datorn, som är i hennes rum, låg jag i sängen och tog en liten powernap. Elr det var en powernap på ca. 1½ timme (oops!) Men den var behövande! Var ute i solen i flera timmar så jag blev lite off.

Efter napen började vi laga middag, kött med ugnspotatis och tatziki (stavning?) det var perfekta köttbitar och dom var sååå goda! Efterrätt tog vi till kvällens film på tv3, Georgia Rule. Ganska bra film.
Efterrätt fick jag välja så det blev, dela på 1 Ben & Jerry glass (strawberry cheese cake.) Jordgubbar och lite smågodis (fast dom åt vi medans vi fixade i ordning maten.) och sen ugnsbakade chips.
Det var mkt gott!
På kvällen/ natten/ efter filmen tog vi en liten kvälls promis runt sandhamn. Sen tog energin slut och jag gick och lade mig med ljudbok i öronen.

På dagen åskade det och vi fick en regnskur men nu är det fint igen , jippie!
Ut och lägga sig i solen, Hej svejs! :)

Twilight Fan Event, totaly CRAZZZYYY!!!

I måndags var det Twilight Fan Event på hovet och det var helt galet.
Alla, ca. 9000 tjejer, skrek som galnigar och det var inte när Taylor och Kristen kom fram... När dom väl kom fram blev alla till sig och skrek och vissa höll på att svimma och, herregud det blev helt galet!
Det var också artister som sjöng, som Erik Saade, Not Without Grace, Armand Mirpour och Le Kid.
Kvällen värd var Kodjo Akolor, as rolig!! Skämtade hela tiden. :P

Själva presskonferensen finns på tv4play och svtplay. och jag tror att Expressen filmade hela eventet live, så det borde ju finnas på expressens hemsida :)

Bilder kommer upp när jag har redigerat dom :)

Hej svejs! :D

Angel eyes they look at me, telling me we're meant to be


Love Sthlm 2010.

Hejsan hoppsan igår hade bror fotbollsmatch i haninge, vann med 3-2. Efter matchen åkte jag, mor, bror och moster till Söder och åt på Taco Bar innan det var dax för Sex and the City 2. Bror ville inte se den filmen så mamma och han kollade på Robin Hood medans jag och moster kollade på SATC 2.
Filmen var ganska bra bättre än vad alla tidningar har sakt, älskade bröllopet! :P

Efter tog vi en promis till Kungsan och kollade lite på Sanna Nielsen (stavning?) när hon sjöng på scenen. Sen gick vi runt folkmassan och gick tillbaka till morfars lägenhet där vi hade ställt bilen på hans parkerings plats och jag, mamma och bror åkte hem till Nynäs och moster gick hem till sig.

Hemma satte vi oss i soffan och somnade till lite och när jag gick och lade mig i min säng tog jag med min dator och gick in på abc.com och kollade på Grey's Anatomy sesong avslutning del2. Nu vill jag se början av nästa sesong! Den som kollar på Grey's har mycket roligt/tråkit/gråt att vänta sig (jag säger ingenting!)

Dax att åka till ica och handla middag. Hej svejs :)

Skolavslutning i grundskolan oxå.

Idag cyklade jag ned till Svanis parken där grundskolan hade skolavslutning och kollade på när vänner slutade 9an. Jag saknar verkligen inte den skolan. På morgonen var det ganska kallt, molnigt och lite regnit, fast när det var kanske 10 min kvar av avslutnigen kom solen fram och det blev varmt :)

Sen har jag lunchat med mamma och suttit på baksidan i solen och försökt bli brun, kommer ta lång tid att bli brun...

Tjollahopp!

Är jag nån docka du kan ta fram när du vill?!

Tredje dagen på lovet och jag har inte gjort nånting. Var på sista inne träningen igår och nu är det väl bara fysträningar i Skogås och det är ganske jobbit att åka från Nynäs till Skogås, jag åkte inte ens till Sorunda när det var fys, kanske för att jag kände tränaren....
Tog en promis runt ringvägen i morse och senare ska jag träna Combat.

Hej svejs.

OH MY GOOOOOD!!!!!

Watch the 2010 MTV Movie Awards at MTV.com!

får skriva det jag skrev i går natt nu, för internet la av....

Japp igår, eller nu i förrgår, var det Storebrors student. Det var jätte trevligt och massor med sol och värme. Sånt gillar vi.
Mamma bjöd på Italienskt buffe och med cupcakes som jag gjorde 12 på natten dagen innan. Och mormor tog med sig två tårtor. Det blev mycket att äta och det finns mycket kvat att äta, då slipper jag laga någon lunch i morgon :)



Idag, eller i går, var det Skogås handbollsdag på en liten äng i Skogås, från kl. 10 till kanske 14-15. Det var skinande sol där med och nu har jag nog blivit lite brunare på benen, Yes!
Det var alla lag från Skogås handboll som var där och spelade en match var, vi som är både juniorer och damer fick spela då två matcher, men man spelade match i sin årsgrupp, tjejer mot killar eller om lagen ville fick dom blanda tjejer och killar. Vårt lag fick spela mot killarna och ja det gick väl sådär om jag får säga det....

Näh nu håller jag på att somna, dax att krypa ned i sängen och sova lite.
Det är ju sommarlov så man får sova hur länge man vill!!!! :D

Puss.


Brors student.

Japp igår, eller nu i förrgår, var det Storebrors student. Det var jätte trevligt och massor med sol och värme. Sånt gillar vi.
Mamma bjöd på Italienskt buffe och med cupcakes som jag gjorde 12 på natten dagen innan. Och mormor tog med sig två tårtor. Det blev mycket att äta och det finns mycket kvat att äta, då slipper jag laga någon lunch i morgon :)



Idag var det Skogås handbollsdag på en liten äng i Skogås där vi spelade typ 2 matcher, från kl. 10 till kanske 14. Det var skinande sol där med och nu har jag nog blivit lite brunare på benen, Yes!
Det var alla lag från Skogås handboll som var där och spelade en match var, vi som är både juniorer och damer fick spela då två matcher, men spelade match i sin årsgrupp tjejer mot killer eller om lagen ville fick dom blanda tjejer och killar. Vårt lag fick spela mot killarna och ja det gick väl sådär om jag får säga det....

Näh nu håller jag på att somna dax att krypa ned i sängen och sova lite.
Det är ju sommarlov så man får sova hur länge som helst!!! :D

Puss.

Twilight Movie Night!

Yes! Jag fixade tre biljetter till Twilight Movie Night som är den 29 juni. Jag är helt uppe i varv. Har inte sovit så mycket för jag skulle kolla om biljetterna släpptes kl 00 eller vid 8 och det blev 7 så jag sov väl från kl halv 1 till kl 6 så det blev inte så mycket sömn...

Jag tycker att man ska kunna köpa biljetterna till Fan-eventet på Hovet oxå på sf.se men det går så klart inte. Sp jag ska åka till huvudstaden och så i kö och hoppas att jag ska få en biljett.. :/

Fan om jag inte får nån xD

 


Det är jätte solit och varmt i nynäs såååå skönt har shorts och t-shirt och låga ljus rosa converse och såklart solglajjor :) Jag var i skolan i max 10 min för jag skulle städa skåpet och det hade jag redan gjort men jag hade min matte bok kvar som jag skulle ta hem. Det var skönt att få det gjort så i morgon är det ingen skola för mig, städa skåpen skulle man göra antingen i dag eller i morgon så :D
Och på fredag är det en liten avslutning sen är det SOMMARLOV!! :D (samma dag har vi test i Skogås på handbollen *SUCK!!*)

Ciao!


Hero slow version.


Hero (från filmen StarStruck.)


RSS 2.0