fredag.

Kalajset var tydligen i morgon men det gör ju inget man ska ju gå dit ändå :)
Ikväll blir det en mys kväll med mamma i tv soffan och kolla på någon rolig film eller något. När mamma kommer hem ska vi åka och handla middag. Men har ingen aning om vad det ska bli...
Idag har man varit väldigt duktig och vikt tvätten. Väldigt nöjd xD Ska gå och göra något annat nu

Hare Bäst, PUSS <3


29:e snart 30:e okt.

I dag har det varit likadan dag som i går hade ingenting att göra men jag var inte sur för det inte.
Det är lite skönt att vara ensam och ta det lungt med lugnet ibland som jag har gjort på lovet.
Solen har kommit fram lite under dagen oxå, som i går fast längre, men det gör ju inge :)

I morgon ska jag och storebror till Solna och partaja hos Stefan och Karin ;) Hoppas att det blir kulkul.

Ska lägga mig och kolla på någon film kanske.

Hare Bäst, PUSS<3

På Akuten. igen....

I dag har man varit på Akuten igen. Jag och mamma var där i kanske 1-1,5 timmar. Inte så kul. Så min stor tå är typ trippel så stor med förband och allt.

Så idag har jaglegat hemma och kollat på filmer, 27 dresses, Holiday, ett Gossip Girl avsnitt från i går och ofc. Twilight, again!

Nu kollar jag på ett till Gossip Girl avsnitt på kanal5 från förra säsongen. Och nu tog den slut...

Igår hade jag match i Salem mot Salem och det blev vinst för oss med ganska mycket tror jag. Jag gjorde 2 mål men ett gilldes inte för dommaren blåste frikast när jag släppte bollen, det var as snyggt, rätt i krysset.

Och efter matchen åkte jag hem till mormor och morfar och åt lunch/middag. Och efter det åkte jag till Cilla och gratta henne på födelsedagen. (Grattis.)Sen var det bara att åka till jobbet och jobba lite.
 Och när man kom hem kollade jag och mamma på Wallander den engelska versionen.

 Den var ganska bra faktist. Sen helt plötsligt var dagen slut ch man skulle gå och lägga sig...

Hare Bäst, PUSS <3

Dagen efter...

Japp matilda åkte hem vid 4 kanske och jag har flyttat mig från mitt rum till vardagsrummet så nu tittar jag på körslaget och sitter och mysar med täcke och te. Jag har ungefär drukit 4 koppar snart...

Och om en timme eller så kommer mamma hem igen från Lidköping (eller så var det Linköping.... ?!) mys mys. Jobbiga är att man måste lägga sig tidigt i kväll för att kunna gå upp tidigt i morgon bitti för det är match i salem klockan 10 och vi ska samlas klockan 9. (Yey med tiden...)

Sen måste man börja tagga upp sig till match och just nu har man ingen luts med det när man ligger i soffan med täcke och sockor på fötterna, mysigt värre :)

hörs senare, Hare Bäst PUSS <3

Kolla in min och matildas blogg oxå, nailpulish.blogg.se/madmatilda

filmtime :)

Sitter i soffan med matilda och lökar Hannah Montana avsnitt på youtube... Det kanske är dax för att gå och lägga sig men jag är inte trött, inte än iaf.... :D

Efter skolan drog man till stallet och när ridningen var slut så kom mormor och hämtade mig och matilda och vi drog vidare till mormor och fick middag, tacos :), och klippning av håret och sen blev det lite färgning oxå så helt plötsligt blev jag brunnet :D

Och när jag och matilda åkte hem till mig fick vi reda på att Niclas åkte ut ur Idol. Inte så intessant men....
Nu ska jag och Matilda löka mer Hannah Montana,

Hare bäst,   PUSS <3


21 okt.

välkommen till nailpulish.

Klockan är ungefär fem i 9 och snart är det dax för Grey's Anatomy. oj nu blev det 4 minuter kvar.
emh, I dag har det varit en helt vanlig dag i skolan. inte så kul, men jag klarar mig. förutom att jag måste göra en egen hemsida på webbdesignen och jag måste göra om en uppgift för att jag skickade in ett tomt word dokument och så klart skulle jag glömma spara dokumentet jag skrev oxå.. allså det har inte riktigt varit min dag i dag. men jag lever ju iaf :) och nu blev den 1 minut. måste rusa..

Hare Bäst!! puss <3 

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0