Veronica Maggio, hon har gjort det igen!


Söndag.

Ja har pratat med med chefen Anki fast det blev inge 12 veckorspogram utan det blev en "ät oftare!!" 6 gånger om dagen...

Det blev ingen Pump utan en vilodag, vilket behövdes. Nu kollar jag och mor min på tv, Sofias änglar. Ett ganska bra pogram, mamma föll nästan en tår till reklamen av avsnittet som kommer närsta vecka. hmmm.
Sen blire Bones på tv3 eller Solsidan.

Dags för att vara social med en osocial mor.

TjooHej! :D

omg, ett inlägg...

Ja nu har jag gjort två inlägg på två dagar, otroligt eller hur! Jag tycket det i alla fall.
Idag är det söndag och det betyder Body Pump, fast jag avbokade mig. Så idag är det bara prat med Anki om ett 12-veckors pogram. Som innebär viktnedgång, plus/ minus 10kg. (Har stannat på en vikt nu, har hållit på sen juni, och jag behöver lite hjälp och då är det bara och fråga chefen.) Fast jag har klarat mycket själv när det gäller min vikt och jag behöver liksom lite ny insperation.
Jag gillar min kropp som den är men jag vill att det ska gå lättare att spela handboll, snabbare fötter och bättre kondis och det är därför jag gör det. Så om 12 veckor kommer jag bli snabbast i laget, typ...

Mina ben är fortfarande lite trötta från igår, eller dem är nog chockade dansa var väldigt jobbigt. Nu är det dags att äta omelett som mor min har lagat.

Tjohej! :D

En lördagskväll.

Hejsan svejsan. Ja jag ligger redan i sängen och är helt slut i min kropp och mina ögon kan knappt hålla sig uppe.
Idag har det varit en ganska spännande dag, i alla fall på morgonen.
Jag gick upp vid sju efter minder än 6 timmars sömn för att väcka mor min, hon hade etr Body Pump pass halv9 och den underbara dotter som jag försökte vara gick jag upp med henne. Fast det var jag som skrek på henne från mitt rum att hon skulle upp annars missade hon passet hon skulle hålla.
Själv stannade jag hemma till halv 11 och för att sedan ned till gymmet (som ligger 20 minuter bort...) jag hade bokat ett "morgon" pass klockan 11. Och det passet var, tro det eller ej, Zumba. Första gången jag dansar i grupp, det var verkligen JÄTTE kul. synd att det var one time only grej för vi har inga instruktörer, det var en som kom till oss.

Efter det svettiga, roliga pass var det dax att åka till mormor och hämta GPSen för jag skulle ha match i Jakobsberg vid 5. Jag fick mat där också vilket var jätte gott, och jag var jätte hungrig. På matchen, som vi vann, var det två skador som drog ut på tiden. En tjej skadade sig när det var 5 sekunder kvar av matchen, inte så kul.
Ja, vi vann i alla fall med 3 bollar och med 1 avbytare i vårat lag OCH jag gjorde 4 mål tydligen vilket var skojjsigt.

Så dagens träning, som skulle ha varit en vilodag, blev över 1 timmes Zumba pass och 55 minuters handbolls match, jag spelade hela matchen (2x25min) Så jag är helt död i min kropp. (middagen blev halv pizza och en halv kebebrulle och lite godis samt ost bågar. mumsigt värre!)
I morgon är det Body Pump och min "älskade" vän Cross-trainer kanske lite rehab för knät.

Nu säger jag hej och god natt. :D

Kent.

Och varje gång du möter min blick
blir min värld en aning större
Varje gång du möter min blick
hör jag ditt hjärta ge mig blod

Varje gång du möter min blick
går en störning genom ljuset
Varje gång du möter min blick
så vet jag vem jag är.



This is it.

Jag har nu för första gången har jag sett hela This is it filmen och den var bra. Det skulle ha varit en cool show.
Fasiken vad bra de dansade. Önskade verkligen att jag hade fått de generna från min farmor som har varit en dansare i hennes yngre dagar. Jag har sett bilder på henne när hon dansar och hon såg väldigt bra ut.
Jag kanske skulle ha börjat på dans när jag var yngre, nu känns det lite sent. Men man får dansa i huset och låstas att man kan dansa bra... :P

Mohlin/ Nilsson familjen, som är granne med pappa, är här och har tittat på Melodifestivalen med oss och haft lördagsmys. De är kvar än så länge men antar att det ska hemåt snart, eftersom klockan är över 24. Och en ny dag har börjat.
Tydligen enligt de två horoskopen jag har läst ska jag ha en romantisk söndag samt romantisk kärleks vecka... Hmmm, kanske inte för min del dock. Men jag skulle även ha en bra ekonomi vecka vilket är bra för mig, mina pengar är redan slut. Linser är inte billiga att köpa.  

Katten som är hemma hos mamma har det mysigt i soffan och spinner som i helvetet, bäst att gosa.
Hejsvejs :D

Låt mig få bära dig när du är svag.


Plus que ma propre vie.


RSS 2.0