Ett alldeles underbart slut.

Igår hade sorunda laget sin sista avslutning. Det var fullt med skratt och fula bilder på oss från matcher och cuper men inga tårar, för det hade vi inte tid med. 
Kvällen började med att vi fick gå en inne tipsrunda och göra förrätt eller efterrätt. Till förrätt blev det räkskagenröra på en brödbit. Till huvudrätt blev det grillat och efterrätt blev det vit choklad mousse.

När vi kollade på en gammal film från när vi hade fest när vi var yngre och då var det en lek som 4st från laget inte hade gjort och vi andra var på lite bus humör så vi gjorde den (hubba bubba-leken) As kul!

Jesper, en kille i 94 lagethade gjort en film om oss när vi spelade matcher som vi fick av stina i slutet av festen vi fick oxå en dvd skiva med bilder/filmer från cuper, avslutningar m.m. och tillsist en mugg med en bild på från sundsvall, en jätte ful bild men den var ändå fin med muggen.

Så det var en underbar kväll och tack så mycket till stina som hade ordnat allting. Man kan inte säga hur roligt vi hade det och jag kommer verkligen sakna det här laget.

älskar er, puss<3

Fula ord rubrik!

Jag hade rätt om fan-eventet på hovet, att jag skulle inte kunna åka dit för jag ska jobba då. jag vill inte jobba längre inte den veckan iaf :8 Jag ville verkligen gå, Kristen och Taylor är ju där... Det kommer väl bli awesome för alla som är där :'(
Men jag tänker fasiken gå på förvisningen av Eclipse med Veronica :)

Idag blire att åka till ett H&M och köpa ett festivalkitt till bror som tar studenten på lördag. Jag är alltid ute i bra tid! :P

Hej svejs!


Paramore!


If I can't hold you, can I give you a kiss?!

Oj vad jag var duktig i går, jag och mami gick lite på ringvägen och sen bar det av till vardagsrummet där vi tränade Body Combat, träningsvärk i magen och axlarna....
Och idag är det Body Pump + Crosstrainer efter skolan. Sen ska sorunda laget (a-flickor) ha en sista avslutning i morgon och vi ska handla till det idag i nynäs.

Längtar till 21 och 29juni!! :D

something about the sunshine - Anna Margaret.


Välkommen twilight-gänget.

Den 21 Juni är det äntligen dax för att välkomna två ur Twilight gänget till Sverige. Dem två är Kristen Stewart och Taylor Lautner. Så klart kommer dem flesta galna Twilight fans att vara där och jag kommer att vara en av dem. Och jag hoppas att jag kommer att få se dem i Sthlm den helgen. ( iaf Taylor xD )

Nu kollar jag på Grey's och väntar otålogt till den 21 och den 30 juni. och jag kan erkänna att jag inte kan vänta på Kristen och Taylor. xD
(Jag vet, twilight-nörd! )



 


Send It On.


118118.

Yes klar med försurningspappret vi fick förra veckan, skulle igentligen ha lämnat in den i fredags men det var inget då så jag lämnar in det idag ist. Fick fråga 118118 på en fråga och jag får väl hoppas att dom har rätt :P
Tvättade kläder igår :O jag hade inga rena träningskläder eller strumpor, ÅH nej! Måste köra en tvätt när jag kommer hem efter skolan, :/ Fast jag får ju rena kläder :D

HAHAHAH!

Teater på Gröndal. (Chilla elr Tjalla.)

Idag var alla 9or och alla ettor i Kommunen på en teater som polisen och fältassistenterna hade gjort.
Den var as rolig, alla skrattade typ hela tiden.
Sen fick vi sluta tidigare YES!!

Fick VG i matte A nationella och får VG i matte A Yippie! :D

Only 12 days til summer.

YES! nu äre 12 dagar till sommarlov! Första året av gymnasiet avklarat bara 2år kvar xD
I går var jag på spinning pass, fattar inte hur jag kom dit men jag klarade av det iaf. och sen sklulle jag göra rehab men det gick ganska fort så jag hoppade in på boxen. Så nu har jag träningsvärk i ryggen och axlarna :P
Ska träna Body Combat i dag, kulkul!!

xxx

naturally


Naaawh...


Vem fan skriver ett inlägg kl. 5 på morgonen??!

Jag gör tydligen....
När man väl har vaknat och gått upp kan man inte somna om, så klart!!
Och sen somnade jag runt midnatt också, så jag kommer vara ganska trött ikväll. Tur det, det fanns inga bra filmer som går ikväll heller. Snart borde väl typ barn kanalen börja så man har någonting att göra.

Små sakerna jag köpte igår plus en kläning jag köpte för några veckor sen och ett par skor jag köpte med mami 2 veckor sen.

 

   H&M

 H&M The Garden Collection
   
                             Din Sko


En Solig Lördag.

Idag var det hur varmt som helst ute och jag, bror, pappa och m åkte till Farsta för bror behövde en kostym till studenten. Det blev en snygg grå med ljusblå skorta och en fluga. Själv köpte jag ansikts mask, maccara borttagning, ljus rosa nagellack och en volangkläning som är också ljus rosa/aprikos.
Grillade kött till middag och potatisklyftor, mums! Pappa kollar på fotboll och jag fick nog efter 20 min. nu kollar jag på  27 dresses, som om jag inte har sett den förut... xD

Over and Out. 

 my dress :)


Out of Bounds.

Sitter i skolan vid min dator i teknik koridoern och kollar in bloggar och bilddagböcker.
alla ettor, förutom Nv, har haft matte A prov andra delen, den med miniräknare. om jag ska vara snäll mot mig själv så kanske bara kanske kommer jag att klara den delen. Så vi har en rast på typ 2 timmar. blev klar med provet klockan 10 och nästa lektion börjar 12.15 och efter den är det ute idrott i det finfina vädret. ÄLLLSKAR vädret idag! Har på mig shorts och en lite längre grön t-shirt med vita (nu gråa) converse.

Ikväll blire handbolls träning i Skogås 18-20 :)
bara 2 veckor kvar till skolavslutningen och till brors student! :D:D

"I know my name cuz I'm really proud."


So Far So Great.


Nawh, lilla Becca och jag :) <3


Prov, prov och prov....

Har haft nationella engelska prat "provet" idag. Gick bajs dåligt min hals gör så jäkla ont när jag pratar och sen låter det förjävligt...
Sen om typ 1 timme är det prov på en bok som man fick välja ( alla har olika) Man ska skriva om boken man valde och hur den skrevs, huvudpersonen, miljö och sånt. Jag valde boken Vatten melonen av Marian Keyes. Gillar den boken var lite seg i början men blev bättre och bättre.

Och efter svenskan är det Naturkunsaps prov om försurningar, vet ingenting om det hade 2 lektioner om det och nu ska vi ha prov om det. BRA!!!!  (eller inte!)

3 prov på 1 dag! favvo dagen!
LÄNGTAR TILL EN SOLIG HELG!!! :D


Hej torsdag kväll utan några bra tv-serier... :(

Så där ja, nu har jag äntligen packat klart till resan till Kungsbacka och Aranäs Open. (Jag har bara några små saker kar, typ som linsburk.) Jag fick ta mammas stooora väska, igen... Jag har använt den till typ alla cuper och mamma har inte använt den än. Hoppsan :O)

Tränade på gymmet idag, medans mamma hade pass. 30min på Crosstrainer, 10min på roddmaskin och sen kanske 30min fot-/knärehab. Lyssnade på schlagermusik när jag styrketränade. Kunde typ alla låtar xD
Imorgon ska jag göra fruktsallad till tågresan, (MUMS!!!)

Börjar bli jätte trött, ska duscha och sen gå och lägga mig i sängen.
God natt :)

Enchanted.


musico.


Lååååånghelg :D

Yes det är långhelg snart. om typ 3 timmar för mig. :D
2 lektioner kvar snart :)

Vi hade Nationella prov i Matte A idag. USCH!! Det gick inte så bra, fattade inte sista frågan :/
Efter skolan blire att åka hem till pappa och hämta luftmadrassen och sovsäcken. Så man har någonting att sova på i helgen när jag och laget ska åka till Kungsbacka, nära gbg, och spela Aranäs och jag kan vara med :D
Det kommer att bli så kul :) Vi kommer att möta lag som, HK Aranäs, Kärra HK och Kv.IK Sport. Det är bra lag vi möter men det kommer att gå bra, tagga till redan nu, ( som om jag inte redan är det xD )
Och på Fredag åker vi till Kungsbacka med tåg tar typ 5 timmar. :D

Vill inte läsa ut boken som jag läser just nu. Vatten melonen, men en av karaktärerna är så jävla dum i huvudet så jag vill slå honom. Så jag måste läsa ut för att få reda på vad huvudpersonen gör med honom. (döda honom!!)

Hej svejs :P

Remember December.


Goddagens.

Var hos sjukgymnasten i dag vid 8.40, upp tidigt och sen åka till Jordbro. (Jag skulle ha haft sovmorgon till 11.15....)
Nu sitter man vid sin andra dator timme och vid samma dator xD
Blev just klar med min citat uppgift "Har man tagit fan i båten får man ro honom i land."
fattar inte vad den betyder igentligen men aja...
Snart börjar matten och det betyder sista lektionen idag, sen ska jag åka hem till mormor och morfar och äta lite midda och sen träna handboll. sista träningen med mitt lag :( Och på fredag är det handbolls cup :D (sista handbolls cupen med laget oxå :'(

Hej svejs :D

StarStruck.

Sovmorgon till 10.35 idag och vad gjorde man inte då förutom att man kollade på the Vampire Diaries på tv6play.se?!
Jag missade förra torsdagen och då fick jag se den i morse ist.
Sen hade vi 2 lektioner, matte och engelska. Ingen Svenska idag men vi läser bara i våra böcker och jag har halva kvar, prov på boken nästa onsdag :O

Vi håller på att göra om i mitt rum och det går inte så bra... Så just nu är min säng i vardagsrummet och kommer sova där resten av veckan iaf.

Nu ska jag gå och byta om ska träna nere på gymmet, har faktist tränat varje dag från måndag förra veckan, tror jag!?

hej svejs :)

Close your eyes.


HELVETE!!!

Fan, I går når jag skulle träna för första gången med Skogås så började det bra, gick bra att springa och så.
Vi delades uppp i två gruppen, 9 metare och kanter, vi skulle träna kantskott och det var ett hiner så vi skulle hoppa högre och hålla ut på hoppet. 

Jag sa att jag vill testa först utan hinder för jag inte hade tränat på typ 10 veckor, så jag tog ut på svängen så jag hoppade förbi hindret och då ville inte kroppen att jag skulle landa på båda fötterna, på höger fot, så jag landade på vänster fot och där låg det en matta som jag landade fel med foten på så TADA,  jag vrickade vänstra foten.

Jag kan ju gå och så, så jag antar att det inte är en stukning. Och sen typ 2 tjejer efter mig  stukade foten hon landade oxå fel på mattan. så det är inte bara jag :D ( jätte glad för det! men synd om henne så klart!)

Hoppas att jag kan vara med på Aranäs utan skador tack. Men om jag inte kan det så får jag åka med och hoppas på att det blir solsken! xD

Hej svejs :)


Skogås träning.

Tänkte träna med Sorunda men det var inget träning för alla skulle träna med sina "nya" lag och då får jag åka till Skogås med Frida och kolla på en träning ist för att träna själv. Jag som ville träna idag :(
Men jag får väl fråga tränarna om jag kan få vara med på träningen, hoppas att jag vågra fråg aoch att jag får vara med :)

Hej svejs :)

Oliver rap.



till matilda xD

svenska.

Snart är det dax att ha svenska Och du är det att läsa boken, "Vatten melonen" av Marian Keyes. Mycket bra bok :)

Nu slutar engelskan hej svejs :)

t.A.T.u



Jätte länge sen jag hörde den här låten och gruppen... :)

4ever.


Hello.

Har inte så mycket att säga idag förutom att farmor och farfar kom och hälsade på idag. Åt middag och fikade lite. mysit. Och pappa som fyller år den 4 maj fick 2 solstolar och där satt bror i typ en halvtimme :P
Det var städag idag på området men jag orkade inte städa så jag var hemma och fixade lite :)
Oj, nu kom solen frem igen, och nu blev det molnigt igen...

Aja, kollar på Glee nu ska fortsätta med den. Hej svejs. :)

RSS 2.0