Ett alldeles underbart slut.

Igår hade sorunda laget sin sista avslutning. Det var fullt med skratt och fula bilder på oss från matcher och cuper men inga tårar, för det hade vi inte tid med. 
Kvällen började med att vi fick gå en inne tipsrunda och göra förrätt eller efterrätt. Till förrätt blev det räkskagenröra på en brödbit. Till huvudrätt blev det grillat och efterrätt blev det vit choklad mousse.

När vi kollade på en gammal film från när vi hade fest när vi var yngre och då var det en lek som 4st från laget inte hade gjort och vi andra var på lite bus humör så vi gjorde den (hubba bubba-leken) As kul!

Jesper, en kille i 94 lagethade gjort en film om oss när vi spelade matcher som vi fick av stina i slutet av festen vi fick oxå en dvd skiva med bilder/filmer från cuper, avslutningar m.m. och tillsist en mugg med en bild på från sundsvall, en jätte ful bild men den var ändå fin med muggen.

Så det var en underbar kväll och tack så mycket till stina som hade ordnat allting. Man kan inte säga hur roligt vi hade det och jag kommer verkligen sakna det här laget.

älskar er, puss<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0