Öppet hus...

Tja! Har öppet hus i skolan idag från 18-20.30. Fast vi ska vara där 17.30. Hej kul liksom....
Vi ska ha en lektion i en timme. 18-19 med det roliga ämnet Fysik sen ska vi inte göra något i en och en halv timme. Prata med andra om hur bra teknikpogrammet är och hur bra alla lärare är. Det jobbiga är att teknik ska ändras. Så vad kan man prata om då...

Nu börjar min katt få spunk på mig dags att goda x)
Tjoohej!! :D

Svampbob Fyrkant! :D

(Talat) Är ni med, barn?

(Talat – Unis.) Aj-aj kapten!

(Talat) Jag hör er inte!

(Talat – Unis.) Aj-aj kapten!

Åhhhhhhh, vem bor i en ananas djupt i det blå?

SvampBob Fyrkant!

Gul och porös, absorberar som få?

SvampBob Fyrkant!

Jag varnar dig kompis, visst finns det en risk!

SvampBob Fyrkant!

Bob får dig att gapa precis som en fisk.

SvampBob Fyrkant!

SvampBob Fyrkant! SvampBob Fyrkant! SvampBob Fyrkant! SvampBoob Fyrkaaaant!



The wedding day!

Jaha nu har dagen kommit för min moster att lämna familjen och gå över till en annan familj, vilket, tycker jag är bra för hennes del :P
Stress stress stress är det lite i våran stuga, mormor är frisör och hon ska fixa alla flin har flickors hår. Hon har förfixat mosters och mammas hår nu innan de ska iväg till sminkning. 
Jag har precis duschat och smörjt in mig med BodyButter så jag luktar nu Mango, mumsfillibabba x)
Med sminkning och hår får jag improvisera lite, fast jag har bestämt att det ska vara lite rockigtvågit hår sen fick jag låna min mammas och mosters smink och se om det hjälper - och de har mycket mer smink än vad jag har i min sminkväska, mycket lite puder, maskara, rouge och en kajal. Så jag tror att många har mer smink än vad jag har. Fast jag har typ 30 olika nagellack färger ;-) 
Idag är det orange naglar, as coolt :D

Jag kommer nog blogga med min mobil när bröllopet närmar sig ännu mer och senare på kvällen när det är middag annars så hörs vi i morgon med lite bilder.

Dags att strycka klänning
Tjoo hej! :D

första dan i sälen

Idag var det första dagen i sälen och i morgon är det den stora dagen :D Idag har alla utom jag och mor och morfar åkt skidor. Jag kan verkligen inte åka skidor samt jag vågar inte med min fot och knä. Men ist har jag tränat, jag sprang på springmaskin och crosstrainer. Vi åt lunch alla tillsammans, 18 st :-o och det blev pasta och köttfärssås, mycket nyttigt fast nu blire pizza till middag. Bror "tvingade" mig att dricka upp två päron cider när vi var på after-ski. Taskigt jag vet ;D Jag köpte ett par skid byxor idag oxå, ett par lila/rosa. Mycket fina. Ska senare ska jag köpa en matchade gul hade jag tänkt... har gula detaljer på byxorna så det kommer se asbra ut :) Tjoohej :D

maaattt!

Vi har kommit fram till sälen och moster har fått en sminkning inför lördag. Nu sitter vi och har beställt mat. Det blev ingen lunch så 3 mackor till frulle och godis har varit dagens mat. Jag är hur hungrig som helst och en hamburgare är pv... Any minute now hoppas jag. Beställdes för typ 5 min sen så ungefär 15-20 min till x) Imorgon blire nog äventyr i skidbacken eller spa. Får se i morgon bitti. Nu ska jag vara social med familjen Tjoohej :-D

nu åker vi. elr har åkt...

Det bär av till Sälen med stop hos lager157 i sågmyra. Sitter just nu i bilkö i Stockholm men det går framåt iaf. Vi kommer fram runt 11, halv 12 vilket inte var så farligt än... Så klart försov vi oss så vi hade en halv timme på oss att packa klart och sånt. Nu iaf är vi på vägen, med frukosten i en påse som vi ska äta snart och kallt kaffe (inte så gott kanske). Vi kanske kan stanna nånstans och köpa nytt eller värma det vi har. Mor och bror har varmt kaffe i termosen men jag går kallt kaffe i muggen. Aja, dags att koncentrera mig på vägen så jag inte blir åksjuk... Tjoohej :D

Älskade vinter.

 foto: matilda wall (jag) ©

Och lilla jag :D
 Foto: matilda wall (jag) ©
tänkte Photoshopa den lite men orginalet är den här :)

Packa Packa Packa!!!!

Wiiie! om typ 7 timmar bär det av Sälen, Dalarna, för att gå på min älskade mosters bröllop.
Ett litet vinter bröllop i en liten kyrka, hur mysigt som helst! Jag kommer, med antagligen min bror plus en fotograf, ska fota lite. Se hur de kommer se ut sen...
Jag som "alltid" är i god tid hittade min klänning förra veckan, i lördags eftermiddag om jag ska vara exakt. Men jag kan faktiskt säga att jag kunde inte leta efter en klänning innan för de skulle jag inte kunna ha nu :D
Men jag har iaf en fin och en halv bra, nu hoppas jag bara att den fina inte går sönder innan bröllopet.

Jag håller på att packa men det går VÄLDIGT långsamt men framåt, sakta men säkert om jag ska säga det själv. Mor min får snart spunk på mig och henne själv, vi har sakt i en timme snart att vi ska packa klart det sista men ja, här sitter vi och kollar på NCIS på tv3.

Ska nog ta ut mina ögonlinser och sätta på mig glasögonen, mina ögon är torra så jag ser nästan inte tvn...

Tjohej! :D

Jillian Michaels.

Jag kollar just nu på Losing it with Jillian som går på kanal 5.
Ett bra VÄLDIGT bra program för vardagliga personer som är överviktiga i USA.
Hon verkade som en riktig bitch i The biggest Loser men i hennes egna pogram är hon en riktig ängel, hon vill verkligen hjälpa människorna som har sökt till pogrammet. Ja, om hon behöver kan hon verka bitchig men om personen som inte vill lyssna på henne fast de kom med i pogrammet behöver de en bitchig Jillian.
Annars är hon hur gullig som helst. En riktig förebild.
Och en sak till jag gillar med henne är att de ändå får sina gosaker fast med måtta, hahah de gillar jag mycket. För om man vet att man absolut inte får äta gosaker då vill man ha det mer.

Snart ska jag ned till gymmet och träna Body Pump och sen springa lite på cross trainern. Ikväll ska jag och mor till storebror som har flyttat hemifrån, han gjorde det för snart 2 veckor sen och vi har fortfarande inte varit hemma hos honom, aja baja! Vi blev bjudna på middag och samtidigt bjudna till att se handboll VM hos honom. Väldigt trevligt. Heja Sverige!!!!


Min söta lilla Skrållan...

 ..Min söta lilla kusin, som inte heter Skrållan men är en. x)

I helgen var jag hos farmor och farfar och firande en sen jul med farbror plus familj och faster plus familj.
Jag fick halsband och örhängen från Snö, ett armband med berlocker från Guldfynd samt presentkort på IKEA och sockor från Faster.
Jag fick även träffa mina kusiner som jag inte har gjort sen Maya's dop, som var ett tag sen...
Lite blygt i början men sen så var det full fart dem. Det var väldigt roligt när de små var där med dem åkte hem sen på lördagen och jag stannade kvar till söndag.

Nu är jag hemma och kollar på Sverige - Chille som spelar Handbolls VM samtidigt som jag kollar på Svärdet och Spiran på tv3 en väldigt bra serie synd att den bara var 4 långa avsnitt. Kanske kan se dem igen någonstans...?

Grattis till Sverige som kommer att vinna matchen, näh dax för tv3 igen x)

Tjoflöjt! :D

Fallin in love


jag älskar!


You thought wrong.


Vampire Academy.

Jaha, nu var den serien slut ur Rose's perspektiv.
Den sista boken ur serien har jag nu läst ut. sträck läste ungefär hela natten, jag hörde postbilen köra förbi utanför mitt fönster i går natt/ i morse runt 3. Och jag fortsatte läsa direkt när jag vaknade.
Jag tänkte även ut hur det hela skulle sluta, ett slut jag älskade när jag läste klart boken. :D

Jag tror jag även erkänner att Vampire academy är mycket bättre än Twilight, även om de serierna inte är densamma men...

Den stora frågan kvarstår; Vad ska jag läsa nu??!
Jag hade tänkt köpa de böcker ur serien jag inte har. Jag lånade de fyra första böckerna av bibblan och jag vill gärna ha dem vid min sida om jag vill läsa de igen, som jag vill nu.

Jag kan inte gå till bokhandeln idag, för de har stängt, och jag är för ung att köpa böckerna på nätet. Så jag vet inte riktigt vad jag ska göra tills jag kan läse böckerna igen.

Aja, dax för lunch. :D

good girl gone bad.


firework


RSS 2.0