new years. snart...

30 december. Om en månad, 30 januari, fyller Matilda 17 grattis till henne, då ska får man sjunga :)
I går var jag ganska duktig för att jag tränade :P Nu lussnar jag på musico fick nya Amanda Jenssen skivan och den är jävligt bra lyssnar på den om och om igen. jag gillar mest "Sing me to sleep" och "I choose you". "HAppyland" och oxå grymt bra...

Idag har det inte hänt så mycket tog lite söta kort på min katt när han sov med nya system kameran jag fick i födelsedags present :) (tack!)  

I morgon ska jag någ ta en liten prommis och ta kort på naturen runt ringvägen, (det har man ju inte har gjort förut...) och vara med Matilda :)

Hare Bäst, Puss <3

Julafton

Nu ere julafton, snön ligger på marken och gröten är på bordet. Katten sover i soffan och Pippi Långstrump på tv4.
Jag, pappa och bror skrattar åt deras effekter men det är ju pippi så man älskar filmen ändå.. :)

Snart ska vi ut och gå en liten julpromis innan vi gör klart julmaten och Kalle kommer på tv.
Och GRATTIS till Isabelle som fyller 15 i dag och till mammas moster Eva som oxå fyller år i dag. Grattis till dom :)

Hare bäst och God jul önskar Nailpulish. <3 :D 

God Jul Önskar Nailpulish.


dan före dopparedan...

Nu ere 3 timmar kvar till julafton och jag har satt mig i fotöljen hos farmor och farfar och väntar in julafton.
Med knäck i min mun, och hoppades på Love actually i tvrutan, men det blev sagan om ringen istället för dom har inte tv3 här i Fågelsundet om man inte har en box. Och datan i knät så tar det nog inte så lång tid att klockan ska bli över tolv.
(Och nu blev det reklam.)
Julgranen är färdig fixad och julklapparna ligger under den för ett år sen var man utomlans och inte brydde sig om att det var jul man bara låg vid stranden hela dagarna, såå skönt! (Vill gärna åka tillbaka dit... :) 

Jag var med Matilda i måndags och vi hade en sista filmkväll innan julen och nyår. Och det blev typ 7 filmer vi kollade på och två påsar med chippedippe. Tack Matilda :D Det var jätte kul och jag kommer att sakna dig! syns nästa år xD

Nu ska jag kolla mer på filmen hare bäst! god jul! Puss<33

ojhoppsan....

Det var ganska länge sen jag skrev i bloggen. Men jag ska bättra mig... Hoppas jag.

Iallafall har jag och Matilda varit ute i helgen i Huvudstaden och kollat på New Moon, igen, med två andra kompisar, Vronica och Josefin.
Vi började med att handla lite "mat" på coop, sen skulle Veronica gå till någon Japanska affär precis vid södra stn, Hon köpte en jätte god glass med sötade bönor (Jag vet att den inte lät så god men det var den!) Sen gick vi till lägenheten på Söder och lämnade våra saker. Gick till bion och skulle hämta ut biljetterna och sen var det bara och vänta på Josefin som skulle komma med halv8 tåget. 

Och när hon kom så var det bara att äta fort och typ springa till bion. Väl på Bion så kunde varken jag eller Veronica sluta le när en av karaktärerna kom in i bilden, han som spelade jacob, Matilda blev försjust i Edward och Jossan har jag iingen aning om vem hon log åt.....

Sen gick vi hem och började spela kort... Inget mer med det.... :P

Nu ska jag springa till bussen. Hare Bärst <33


RSS 2.0